Shows en Bedrijfsfeesten

Bent u op zoek naar een leuke avond of dagactiviteit tijdens uw bedrijfsfeest? Wij kunnen uw medewerkers een swingende workshop bezorgen. In samenspraak met u kunnen wij een invulling geven aan deze activiteit zodat deze linkt aan uw bedrijfscultuur.

Atrivé heeft een workshop afgenomen en ingepast in hun programma tijdens een bedrijfsweekend. Het was een gezellige en swingende avond!

 

Recensie Dansles 22 november 2018

Chantal en Robert hebben ons letterlijk alle hoeken van de dansvloer laten zien. Voor een bedrijfsuitje waren we op zoek naar een dans duo dat ons op een leuke, losse en gezellige manier wat dansvaardigheden aan kon leren. Nou, dat is gelukt! De chacha is ons in een uur tijd aangeleerd, waarna we een danscompetitie hebben gehouden. Telkens hebben drie duo’s voor de vakjury (bestaan de uit Chantal en Robert) ‘afgedanst’. Aan het eind van de avond is er een terechte winnaar gekozen én hebben we nog een Tango demonstratie van de professionals gekregen. Kortom, Chantal en Robert hebben ons een erg leuke en vermakelijke avond bezorgd.

bedrijfsfeest stijldansen    workshop stijldansen

 

Verder zijn wij ook te boeken voor shows, indien gewenst in combinatie met workshops. In het kader van bewegen met ouderen zijn wij het afgelopen jaar al flink actief geweest. Wij geven niet alleen een fantastische show, maar dansen ook met de aanwezige ouderen. Zo kunnen wij u een middagvullend programma aanbieden. Uiteraard is een daginvulling op maat ook mogelijk.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en de kosten kunt u contact opnemen via chantalbogaart@gmail.com

 

Foto1k0-ZONWO7NS

FB_IMG_1422035479149