Ervaringen & Reacties

Wij zijn altijd blij als leerlingen ons vinden. Of het nu is voor een danscursus, privéles of openingsdans. Dansles geven is dankbaar werk en wij doen het graag. Om jullie een idee te geven over hoe onze leerlingen de lessen ervaren, hebben we deze pagina in het leven geroepen.

Check this out:

10 Replies to “Ervaringen & Reacties”

 1. We zijn super blij met Chantal als onze danslerares. Ze heeft ons in no time geholpen met het maken van een choreografie voor onze openingsdans. Haar lessen waren fijn en ze was erg flexibel qua timing en het in acht nemen van onze wensen. Wij zijn erg blij met Chantal en raden haar zeker aan!

 2. Ik heb mijn vrouw over moeten halen om een openingsdans tijdens onze bruiloft te doen, maar dankzij de geweldige en persoonlijke begeleiding van Robert is ze hier uiteindelijk super blij mee geweest!
  Robert heeft goed geluisterd naar onze wensen en onze suggesties, en dankzij zijn geduld en rijke ervaring hebben wij een prachtige dans neer kunnen zetten waar wij ons tevens super comfortabel bij voelden.
  Wij zeggen daarom: twijfel niet, en kies voor Robert!

 3. Door de professionele begeleiding Robert hadden we een geweldige start van een bruisende dansavond op onze trouwdag. Met een knappe choreografie op Addicted van Avicci hebben we kunnen shinen en volop kunnen genieten. Heel veel dank Robert!!

 4. Wij zijn super blij met onze openingsdans die we hebben geleerd van Robert! Robert was ontzettend aardig en gaf ons heel erg goed les. Aan de hand van ons openingslied Love Story heeft Robert een super leuke choreografie bedacht! We zijn echt mega blij en raden Robert iedereen aan!!

 5. Met veel plezier hebben wij danslessen van Robert gekregen voor onze openingsdans op ons huwelijk.
  Het was hartstikke leuk en Robert is een hele lieve man en kan heel goed dansen en het voordoen!
  We hebben heel veel complimenten gekregen over onze openingsdans.
  Veel liefs Martijn en Marlon

 6. Robert heeft ons een super openingsdans aangeleerd! Wij als 2 niet dansers waren verbaasd hoe uiteindelijk de dans als bijna vanzelf ging. Robert was geduldig, luisterde naar onze wensen en is gezellig. Nogmaals super bedankt Robert en we zullen je zeker aanraden!

 7. Mijn vriend & ik zijn in 2023 met elkaar getrouwd. Beide nog nooit gedanst en staan ook met het uitgaan altijd stil of wat onhandig met onze armen te zwaaien. We vinden het lastig uit onze comfortzone te stappen en hebben beide gewoon 0 gevoel voor ritme. We denken ook altijd “bij mij ziet dat er stom uit”. Toch wilde we bij onze bruiloft wel “iets” neerzetten qua openingsdans. Via internet zijn we bij Robert terecht gekomen. Vooral de zin “openingsdans op maat” sprak ons aan.. want het was onze onrealistische wens om in een paar uur van “niks kunnen” naar “alles kunnen” te gaan 😉 Robert was meteen al super enthousiast via telefonisch contact waardoor we ons goed voelde. Wat vonden we het spannend.. maar wat was het leuk! Door Robert zijn humor en zijn authentieke houding vonden mijn vriend en ik het zelfs leuk om samen een dans neer te zetten. Wat zijn wij trots op onszelf dat we het hebben gedaan in augustus. Precies zoals wij wilde hadden we een korte openingsdans op het nr wat bij ons paste met zelfs een lift! Robert; super bedankt voor alles. Je bent een echte danser en een leuke leraar!

 8. Robert heeft ons onwijs goed geholpen met onze openingsdans! Niet alleen het in elkaar zetten/bedenken ervan, maar ook het leren ervan in een zeer korte tijd. Daphne en ik zijn namelijk pas 2 weken vóór onze bruiloft bij Robert gekomen en hebben in maar liefst 4 lessen(!!) onze gewenste openingsdans geleerd.
  Hiervoor zijn wij hem nog steeds zeer dankbaar en raden wij hem zeker aan als u op zoek bent naar kwalitatieve en leuke danslessen!

  Groetjes, Jeroen & Daphne

 9. Met een klein beetje tegenzin is de bruidegom toch overtuigd van het uitvoeren van een openingsdans. Na de 1e dansles was hij helemaal om door het enthousiasme, de gezelligheid en passie van Chantal in de lessen. De rest van de lessen met plezier gevolgd en uiteindelijk een spetterende openingsdans neer kunnen zetten met de geweldige choreografie van Chantal!

 10. Chantal heeft ons supergoed geholpen met het mixen én aanleren van de openingsdans voor tijdens onze bruiloft: een stukje mumba gecombineerd met meer streetstyle dansen. Groot succes!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *