Locatie Amsterdam

Lessen CanDance Studio´s

September 2023

In oktober 2018 zijn we bij CanDance Studio’s op de Isolatorweg 28 te Amsterdam van start gegaan met onze danscursussen en we zijn ontzettend blij met alle dansers die de weg naar onze cursussen hebben gevonden. Ook al zijn we er een tijdje tussenuit geweest door de lockdowns van de afgelopen jaren, in september 2023 zullen wij onze clubs en dus ook onze lessen voor de Same Sex paren vervolgen! Wij heten graag iedereen van harte welkom en de les op zondag is LHBTIQ+ georiënteerd. Wij zijn van mening dat iedereen de mogelijkheid en vrijheid moet kunnen hebben om heerlijk te kunnen bewegen op muziek met een partner naar keuze. Mocht u graag willen dansen en vindt u op onze site niet het niveau wat u danst, mail ons dan even op robertbogaart@gmail.com en wellicht kunnen wij bij voldoende animo een cursus opstarten waar u wel aan deel kunt nemen.

De cursussen bestaan uit 15 lessen à € 160,- per persoon.

Heeft u interesse om deel te nemen of wilt u liever eerst een proefles? Stuur dan even een mail naar robertbogaart@gmail.com en we houden u persoonlijk op de hoogte over de mogelijkheden.

Locatie CanDance Amsterdam

Tijdens de danscursus zullen wij een aantal vrije  dansavonden inplannen voor alle dansers van zowel de reguliere clubs, als de  Same sex of LHBTIQ+ dansers. De eerstvolgende dansavond moet nog gepland worden. Voor deze avonden vragen wij u om zich aan te melden via robertbogaart@gmail.com. De kosten voor de dansavond zijn € 7,50 per persoon

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen op 06-23427860. Voor inschrijvingen voor de cursus, kunt u een mail sturen naar Robert Bogaart.

Lesrooster:

Zondag 17 september 2023
Vergevorderden (reguliere club) 19.15- 20.30 uur

Zondag 17 september 2023
Same Sex / LHBTIQ+ 18.00-19.15 uur