Locatie Aalsmeer

DANSLESSEN IN DE OUDE VEILING

Danscursussen: Start januari 2020

Vroeger zijn er altijd danslessen gegeven in de Oude Veiling en wij hebben dit in september 2018 weer opgestart. Na een gezellig en succesvol seizoen, en een fantastisch vervolg in september 2019, zijn we er klaar voor om in het nieuwe jaar 2020 weer de woensdagavond in De Oude Veiling te verblijden met danslessen voor elk niveau. Tijdens de danscursus zullen wij ook een aantal vrije dansavonden organiseren zodat jullie ongeveer 1 keer in de maand op zaterdag avond kunnen oefenen, gecombineerd met een hoop gezeligheid en een drankje en een hapje. Deze avond is vrij toegankelijk, en dus is ook iedereen die niet bij ons op les zit van harte welkom. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Dansschool Robert Bogaart

De cursussen die afgelopen jaar zijn gestart als beginners en gevorderden zullen continueren, maar dan onder de namen Gevorderden en Vergevorderden. Ook zal er op woensdag weer een beginnersclub starten. Dit is een les van 1 uur zonder pauze. Dit in verband met de planning van de avond. Na en voor de les bent u in het restaurant van harte welkom voor een drankje. De gevorderden en vergevorderden lessen zijn 1 uur en 15 minuten en hebben halverwege de les een pauze van ongeveer 15 minuten.

Van januari t/m april 2020 zijn er 12 danslessen voor alle cursussen. In mei zal er nog een korte cursus zijn tot aan de zomer.

Heeft u geen partner, maar wilt u heel graag dansen? Dan hebben wij ook een oplossing voor u. In september 2019 zijn wij ook van start gegaan met een Latin Energy Workout. Deze lessen duren 45 minuten en zijn gebaseerd op de basisprincipes van de latijns amerikaanse dansen. Door middel van simpele dansjes met veel herhalingen heeft u een fantastische workout op opzwepende latijns amerikaanse klanken. Het nemen van een proefles is mogelijk. Mail ons voor meer informatie.

Mocht u interesse hebben om deel te nemen aan de lessen, dan kunt u zich aanmelden via robertbogaart@gmail.com

De danstijden zijn:

Woensdag januari – april 2020

  • Latin Energy Workout: 18.00-18.45 uur
  • Beginners: 19.00-20.00 uur
  • Gevorderden: 20.00-21.15 uur
  • Vergevorderden: 21.15-22.30 uur

De kosten de cursussen zijn:

  • Latin Energy Workout € 90,- voor 12 lessen 
  • Reguliere danscursussen € 120,- per persoon voor 12 lessen
  • Een proefles is gratis.

Dansavond: zaterdag 14 maart van 20.30 – 23.00 (entree €6,50 per persoon). De eerst volgende dansavond is op zaterdag 25 april.